Tuotteet

 salaatit

Majvikin pelloilla kasvaa laaja valikoima vihanneksia. Porkkanat, palsternakat, sipulit, kaalit, salaatit, lantut ja nauriit kasvavat papujen viherlannoituksen ja kompostin voimalla. Viljelykierrossa on monia perunalajikkeita ja eri viljoja. Pienissä kasvihuoneissa kasvaa tomaattia ja kurkkua omaan käyttöön, tilakaupan hyllyille ja parhaimpina satoaikoina myös pienimuotoiseen tilausmyyntiin. Pelloilla kasvavien vihannesten lisäksi tilalta löytyy myös pienemmissä puitteissa viljeltäviä kasveja, kuten kesäkurpitsaa ja puutarhoissa kukoistavia yrttejä. Mustat- ja punaiset viinimarjat ovat itsepoimintatuotteita ja löytyypä tilalta pieni omenatarhakin.
Eläimet ovat tärkeä osa biodynaamista kokonaisuutta. Kissojen lisäksi Majvikissa asustelee lehmiä ja kanoja. Lehmät laiduntavat ympäri tilaa olevissa laidunaitauksissa ja tuovat siten kompostoidun lannan kautta ympäröivää luontoa pelloille. Myös kanat majailevat navettarakennuksessa ja juoksentelevat vapaasti ympäri pihaa.

punajuurta

Kaikki Majvikissa tuotetaan biodynaamisesti, joka tarkoittaa luomusäädösten seuraamisen lisäksi vieläkin tarkempaa luonnon tapahtumien ja rytmien seuraamista ja huomioimista.

Lisää biodynamisestä viljelystä.

raaka-tomaatti

Tervetuloa paikanpäälle tutustumaan toimintaamme ja ostoksille!